DEMO-DAGEN 2019
Mmmm...kom je ook een stukje proeven??
Mede dankzij ieders interesse en inspanningen afgelopen demodagen, zijn er weer mooie pizza’s en nieuwe recepten uit voortgekomen.
We hebben weer zin om er óók komend jaar weer een feestje van te maken!

Reserveer daarom de volgende (feest)dagen alvast in je agenda:
- 2ePaasdag 22 april
- Koningsdag 27 april
- Zaterdag 11 mei
(Bakken tussen 16-19 uur)
- Zaterdag 25 mei (Bakken tussen 16-19 uur)
- Hemelvaartsdag 30 mei
- 2ePinksterdag 10 juni
Bovenstaande dagen zullen we geopend zijn van 11-16 uur. Zelf bereiden, bakken en eten tussen 12-15 uur.
Hierna zullen weer diverse vrijdagavonden/zaterdagmiddagen ingepland worden(houd deze data goed in de gaten).

Been there, done that | Ook zijn wij benieuwd naar jullie ultieme tips voor een geslaagd pizzafeest! ‘Wij zijn al overtuigd’ maar er zijn vast ervaringsdeskundigen die al eens gebakken hebben met een houtgestookte pizzaoven en hún ervaring én goede tips willen delen met ons.

Niet gelijk kopen?
Huren kan ook!

Pizzaovenhuren

Een lange tafel, meerdere generaties en volop verhalen. Familiedag! Aan het hoofd van de tafel een steenoven waaruit de lekkerste gerechten tevoorschijn komen. Wat er wordt geserveerd? Dat is iedere keer weer een verrassing. Eet smakelijk!

 

Zalm met pesto van de barbecue

-       Maak pesto met 30 gram basilicumblaadjes, 50 gram Parmezaanse kaas, 1 teentje knoflook, 50 gram pijnboompitten en olijfolie.

-       Leg de zalm op aluminiumfolie en smeer de bovenzijde in met de pesto.

-       Verdeel pijnboompitten, partjes tomaat en stukjes courgette over de zalm.

-       Vouw de aluminiumfolie losjes om de zalm. Zorg dat het pakketje goed dicht zit. 

-       De bereidingstijd op de barbecue is ongeveer een kwartier.