DEMO-DAGEN 2019
Mmmm...kom je ook een stukje proeven??
Mede dankzij ieders interesse en inspanningen afgelopen demodagen, zijn er weer mooie pizza’s en nieuwe recepten uit voortgekomen.
We hebben weer zin om er óók komend jaar weer een feestje van te maken!

Reserveer daarom de volgende (feest)dagen alvast in je agenda:
- 2ePaasdag 22 april
- Koningsdag 27 april
- Zaterdag 11 mei
(Bakken tussen 16-19 uur)
- Zaterdag 25 mei (Bakken tussen 16-19 uur)
- Hemelvaartsdag 30 mei
- 2ePinksterdag 10 juni
Bovenstaande dagen zullen we geopend zijn van 11-16 uur. Zelf bereiden, bakken en eten tussen 12-15 uur.
Hierna zullen weer diverse vrijdagavonden/zaterdagmiddagen ingepland worden(houd deze data goed in de gaten).

Been there, done that | Ook zijn wij benieuwd naar jullie ultieme tips voor een geslaagd pizzafeest! ‘Wij zijn al overtuigd’ maar er zijn vast ervaringsdeskundigen die al eens gebakken hebben met een houtgestookte pizzaoven en hún ervaring én goede tips willen delen met ons.

Niet gelijk kopen?
Huren kan ook!

Pizzaovenhuren

Ingredienten2


Tomaten uit eigen tuin, verse aardappelen van de boer en vlees van de biologische slager. Heerlijk eerlijk. Klaargemaakt boven de smeulende kolen in de steenoven. Puur natuur!

Varkenshaas met courgette en krieltjes

-       Maak marinade van basilicum, knoflook, peper, zout, 1 eetlepel balsamicoazijn en

      2 eetlepels olijfolie. 

-       Snijd de varkenshaas in stukken, giet de marinade er overheen en zet het mengsel een

      halfuur in de koelkast. 

-       Gaar de krieltjes voor in de magnetron en snijd plakjes courgette.

-       Prik het uiteinde van een plak courgette aan een spies en vervolg met de stukken vlees

      en krieltjes. Rijg tussendoor de plak courgette erdoorheen. 

-       Bak de spiesjes ongeveer 12 minuten op de barbecue.