DEMO-DAGEN 2024
Mmmm...kom je ook een stukje proeven?
Genieten van een ontspannen sfeer, gezelligheid én heerlijke pizza's, tijdens één van onze demonstratiedagen? 
Data DEMOdagen ->klik hier<-

Niet gelijk kopen?
Huren kan ook!

Pizzaovenhuren


Heerlijke geuren verspreiden zich door de tuin. Er wordt gepraat en gelachen. Gedronken en gegeten. Brood, pizzapunten en mals vlees, de lekkerste gerechten komen voorbij. Rechtstreeks uit de steenoven: de sfeermaker die zorgt voor het échte buitengevoel.

Leuk dat je onze website pizzaovenkopen.nl bezoekt! Ben jij ook op zoek naar een pizzaoven? Wij bieden ovens in alle soorten en maten, graag kijken we samen welke oven het beste bij jou en jouw situatie past. Je vindt ons complete aanbod op deze website. Ook kun je onze showroom bezoeken, waar zowel nieuwe ovens als demomodellen te bekijken zijn.

Uit voorraad leverbaar

De pizzaovens zijn uit voorraad leverbaar. Omdat wij rechtstreeks importeren, kun je van een scherpe prijs op aan. Daarnaast bieden we onderstellen op maat. Zo koop je een complete oven. Klaar om mee te kokkerellen! 

Bezoek onze showroom

De steenovens live bekijken kan in onze showroom. Hier vind je zowel nieuwe ovens als demomodellen. Elke zaterdag zijn wij van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Ons doordeweeks bezoeken? Bel of mail dan voor het maken van een afspraak.
Home overzicht ovens winkelHomefoto ingredienten 2016

Home pizzaIets voor jou? 

Pizzaovens, steenovens en houtovens; ze verschillen qua naam, maar doen allemaal het hetzelfde: de lekkerste gerechten voortbrengen. Puur, in een ontspannen sfeer en heerlijk buiten, samen met familie of vrienden. Iets voor jou? Bekijk onze ovens, zoek contact via de bel-me-terugknop of kom langs in onze showroom.