DEMO-DAGEN 2018

Mmmm...kom je ook een stukje proeven??

Bedankt alle enthousiaste bezoekers, voor de leuke sfeer en heerlijke gerechten welke we afgelopen jaar samen uit de pizzaoven hebben bereid!

 

De volgende (feest)dagen staan alweer gepland, wij zullen dan extra geopend zijn van 10:00-16:00 uur en demonstreren de pizzaoven(s) tussen 13:00 en 15:00 uur.

2e Paasdag 2 april

Koningsdag 27 april 

Hemelvaartsdag 10 mei 

2e Pinksterdag 21 mei

 

Niet gelijk kopen?
Huren kan ook!

Pizzaovenhuren

De Maximus pizzaoven is vast en zeker geschikt voor jou!
 
 Wil je in korte voorbereidingstijd en enkele minuten bakken, genieten van jouw zelfgemaakte pizza....
Door het speciale ontwerp van de maximus, opgebouwd uit metaal, is de oven veel sneller op de juiste temperatuur om te bakken. Op de bodem van vuurvaste stenen bak je in enkele minuten heerlijke krokante pizza's. Ook is de oven zeer geschikt om ambachtelijk brood  in te bakken. Probeer ook eens je favoriete ovenschotel, je zult merken dat de gerechten snel en gelijkmatig zullen garen.
 
De Maximus heeft door zijn opbouw en constructie een uitstekende luchtcirculatie.  Met het dubbele metalen plafond van de oven wordt de warmte eerst door de oven naar voren geleid en verdwijnt vervolgens via de schoorsteen achterop de oven. Het rookkanaal is overigens afsluitbaar waardoor de circulatie nog beter te regelen is.
 
Dit model oven onderscheid zich voornamelijk door zijn gewicht. Maat 70 is slechts 55 kg(te tillen met twee personen)
Oven is inclusief temp.meter, roomdivider, reserve stenen, pizzaschep en ovenschaal
 
Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom.